31 d’agost 2007

Proyecto de log cabin.

Des de fa temps em crida l'atenció el patchwork, sempre que puc visito exposicions, però certament que ho veig difícil per a mi, ja que creo que això seria un veritable ufo i així de moment sembla que el sal de Rakel és un futur candidat.Encara que amb Rakel em vaig treure la por a realitzar patchwork, vaig fer un coixiner d´agulles de log cabin i amb va enamorar aquesta tècnica fins al punt que m'he animat fer log cabin que faré? no ho se encara , bé m'agradaria que fos un cobrellit encara que igual primer faré un coixí a conjunt.Ja he realitzat uns quants quadres, els vaig cosint a mà quan tinc un ratet i ganes jajaja.Bé us ensenyo com ho duc, encara que trigaré en acabar-lo però en fi manca menys ja.

Desde hace tiempo me llama la atención el patchwork, siempre que puedo visito exposiciones, pero ciertamente que lo veo difícil para mi ya que creo que eso seria un verdadero ufo y así de momento parece que el sal de Rakel es un futuro candidato.Aunque con Rakel me quite el miedo a realizar patchwork, hice un alfiletero de log cabin que me enamoro esa técnica hasta el punto que me he animado hacer log cabin ¿que haré? no lo se todavía , bueno me gustaría que fuera una colcha aunque igual primero haré un cojín a conjunto.Ya he realizado unos cuantos cuadros, los voy cosiendo a mano cuando tengo un ratito y ganas jajaja.Bien os enseño como lo llevo, aunque tardare en terminarlo pero en fin falta menos ya.

12 comentaris:

Carmen ha dit...

Rosa, has trabajado mucho, lo que decidas hacer te quedará precioso.
Un abrazo

Anni Rios ha dit...

pues se mira que sera una labor hermosa, no te olvides de mostrar lo que te decidas a hacer, besitos.

Anna Orduña ha dit...

Segur que et quedarà fabulós. Els colors són molts vius i divertits. Ja tinc ganes de que ens l'ensenyis acabat.

Llolibrujil ha dit...

Hola me pasava x tu blog y me e quedado maravillada x las cosas q haces asi q me pasare mas amenudo y espero q no te importe

yoli

Blanca ha dit...

Quins colors més macos! Sigui el que sigui et quedarà super vistós. El primer cobrellit que he fet és de Log-cabin (encara el tinc per encoixinar) i l'efecte final és molt alegre. M'agraden molt les robes que has fet servir. Va dona, anima't i si més no fes un coixí...

MªÀngels ha dit...

Hola Rosa,

Justament a mi també m'està entrant el "gusanillo" d'apendre a fer Patchwork. Veig les coses fetes, i les trobo precioses.

Tu ja has començat, i pels comentaris que sento, i amb lo que "enganxa" el patchwork, no hi haurà qui et pari!!

Felicitats, segur que et quedarà fantàstic!!

corapensa ha dit...

El log-cabin siempre queda precioso, pero que trabajazo, "Todo a mano"

Arlenne ha dit...

Es que el log-cabin engancha bastante, estamos deseando verlo terminado para ver que decides. Besitos

Anònim ha dit...

Hay Rosa, no veo el comentario que te dejé :-( En fín, que puedo decir??? me has dejado asombrada y gratamente sorprendida, el mundo es de los valientes y tú lo demuestras lanzándote de esta forma al ruedo del patchwork. Enhorabuena!!!
Besos
Ana

Carol ha dit...

El patchwork un futur Ufo? , ni t'ho pensis!. Tu tens fusta per això i es nota en els quadres de log cabin que has fet. Uns colors molt macos!! molts ànims pq això és un vici jejeje

Unknown ha dit...

Molt be, veig que te ha agradat aixó del logcabin! a on vaig yo a cosir tenen plantillas de diferentas formas, amb un costat mes ample, bueno diferentas formas per fer els logcabins! ho dic per que et veig molt animada! a per cert al novembre fan una fira aqui a Barcelona de patch, ja et dire el dia per si te animas! Rakel.

shaila07 ha dit...

molt bonic. Seguro que et quedera maquisim acabat. M'alegre veure gent d'aqui fent aquestes manualitats. Jo tambe soc de girona, be aprop de girona. una salutació.