28 de gener 2008

M´agradaria poder fer tantes i tantes cosses aquet any 2008

Previst o començat no se, hi ha tantes coses.... Tots els meus sentits estan ara en:
1-Sal de Pilar.
2-Sal de patch de la meva ciutat.
3-Sal matisat d'Amistat.
4-Regalets PHA.
5-Swap 3 delabores (ganxet)
6-Poncho de punt de ganxet per a una neboda.
7-Maratons puntocruceras (són estupendes)
8-Aquelles coses que apareixen i no pots resistirte.
9-Alguna que em habre oblidat.
10-La mes important que és no parar de fer labors que són la meva teràpia natural per a dur el dia a dia i no haver d'anar a gastar-me diners en cap especialista......
Ja tinc em sembla, tots els materials per al sal de la meva ciutat, de patchwork i punt de creu que imparteixen Aury i Rosa del Port.Espero aquesta vegada poder acabar el patchwork, consta de diversos brodats de punt de creu de diferents ciutats, de totes les participants i diversos quadres de patchwork.Ja tinc brodat "Acapulco" i estic brodant el de "Barcelona" i de pach tinc feta "l'estrella de Ohio" i estic en "dresden".Bé en altre moment ensenyaré els meus avenços.Em quedo maravillada de les coses que es poden fer amb aquests materials.

Previsto o empezado no se, hay tantas cosas....
Todos mis sentidos estan ahora en:
1-Sal de Pilar.
2-Sal de patch de mi ciudad.
3-Sal matizado de Amistad.
4-Regalitos PHA.
5-Swap 3 delabores (ganchillo)
6-Poncho de ganchillo para una sobrina.
7-Maratones puntocruceras (son estupendas)
8-Aquellas cosas que aparecen y no puedes resistir.
9-Alguna que me habre olvidado.
10-La mas importante que es no parar de hacer labores que son mi terapia natural para llevar el dia a dia y no tener que ir a gastarme dinero en ningún especialista......
Ya tengo me parece, todos los materiales para el sal de mi ciudad, de patchwork y punto de cruz que imparten Aury y Rosa del Port.Espero esta vez poder acabar el patchwork, consta de varios bordados de punto de cruz de diferentes ciudades, de todas las participantes y dicersos cuadros de patchwork.Ya tengo bordado Acapulco y estoy bordando el de Barcelona y de pach tengo hecha la estrella de Ohio y estoy en dresden.Bueno en otro momento enseñaré mis adelantos.Me quedo maravillada de las cosas que se pueden hacer con estos materiales.

11 comentaris:

Anni Rios ha dit...

espero logres todos tus objetivos.

Blanca ha dit...

Mare de Déu Rosa, què ambiciosa et veig! Què bé. No hi ha res millor que tenir projectes i ganes de fer-los, és la millor manera d'encara la vida, no et sembla? Tinc ganes de veure com vas progresant en els teus projectes.

corapensa ha dit...

Tiene todo muy buena pinta, pero hijna !Que estres!

MARIA PILAR DE DIEGO SANCHEZ ha dit...

A veces dudo de si queriendo hacer tantas cosas, estamos disfrutando o angustiandonos.
Saludos. Pilar

Anna S. ha dit...

Rosa, jo et recolzo totalment!! Jo crec que aquest any 2008 serà un molt bon any per acabar molts UFO's que tenim aparcats, i per a começar i acabar moltes labors de tota mena i que a més seràn molt creatives i boniques. Jo he canviat de vida fa poc, però mira per ón!! Estic acabant molts UFO's que tenía aparcats!! Ànims!!

Karyne ha dit...

Amiga pero qué cantidad de cosas.... jajaja me recuerda a alguien.... jajajaja espero que todo lo consigas!!!!! Un besito, Karyne

Aury ha dit...

Roseta, seguro lograras tus objetivos y disfrutandolos a tope. Llevalos a tu ritmo, despacio y sin pausa y veras como logras todo eso y mas!!

Aury

Montse ha dit...

Crec que aixó ens passa a moltes, pero encara que sembli que no tenim temps el tindre projectes en marxa fa que ens organitzem millor i al final acaben sortint. Segur que ho fas tot i més.
Una abrassada.

Anais ha dit...

No sabes como te envidio ese subidón de adrenalina. Animo que tienes todo un año por delante y seguro que encima caes en más tentaciones !!!

Anònim ha dit...

Ufff Rosa, espero que los compartas con nosotras, da gusto ver que vas a tener un año "movidito" sin salir del cuarto de costura ;-)
Me alegra un montón por tí.
Besos
Ana

Karyne ha dit...

Amiga, dónde estás???? Todobien????