30 de març 2007

Sal de Rakel

Bé com sempre tinc encara alguna labor per acabar ja tinc ganes de començar altra i no podia ser menys ara, fa dies passant l'estona, mirant blogs en el de Rakel vaig veure que animava fer un sal de patchwork.I com el patchwork és la meva assignatura pendent de fa anys,he mirat com es fan però mai em decideixo fins a l'any passat em compri un llibre i algunes teles però gens que no em vaig decidir ho guardi amb la resta de material de labors i labors per acabar que sempre tinc.La qüestió és que mirant el blog de Rakel sense voler m'he animat fer el sal que proposa, a l'anar explicant-lo sembla mes fàcil, això és el que creo jo. Com sóc autodidacta en fil i agulla es que el meu ritme és lent i de vegades em complico la vida però....bé després de molt temps anys de mirar articles de patchwork en la revista de labors de la llar...però no m'he decidit fins a ara com podeu veure.Ja he començat, vaig escollir les teles colors blaus, les mulli i com són de cotó a plancharlas i ja les tinc preparades per a començar a retallar.Com bé us deia de vegades em complico però bé em distrec i sarna con gusto no pica, ho dic perquè no fa mancada ni és necessari però jo m'he entretingut a calcular la tela els colors on aniran i quants necessito, bo que m'he complicat la vida però com he gaudit complicandomela jajajaja.Aquesta diversió ningú me la treu. I aquí podeu veure els meus primers passos en el patchwork plens d'il·lusió, quant mes ho miro mes m'agrada, creo que ho aconseguiré.no? Que bonic.


f-10


Bien como siempre tengo todavía alguna labor por terminar ya tengo ganas de comenzar otra y no podía ser menos ahora, hace días pasando el rato, mirando blogs en el de RakelRaquel vi que animaba hacer un sal de patchwork.Y como el patchwork es mi asignatura pendiente de hace años,he mirado como se hacen pero nunca me decido hasta el año pasado me compre un libro y algunas telas pero nada que no me decidí lo guarde con el resto de material de labores y labores por terminar que siempre tengo.La cuestión es que mirando el blog de Rakel sin querer me he animado hacer el sal que propone, al ir explicándolo parece mas fácil, eso es lo que creo yo. Como soy autodidacta en hilo y aguja se que mi ritmo es lento y a veces me complico la vida pero....bueno después de mucho tiempo años de mirar artículos de patchwork en la revista de labores del hogar...pero no me he decidido hasta ahora como podéis ver.Ya he empezado, escogí las telas colores azules, las moje y como son de algodón a plancharlas y ya las tengo preparadas para comenzar a recortar.Como bien os decía a veces me complico pero bueno me distraigo y sarna con gusto no pica, lo digo porque no hace falta ni es necesario pero yo me he entretenido a calcular la tela los colores donde irán y cuantos necesito, bueno que me he complicado la vida pero como he disfrutado complicandomela jajajaja.Esa diversión nadie me la quita.
Y aquí podéis ver mis primeros pasos en el patchwork llenos de ilusión, cuanto mas lo miro mas me gusta, creo que lo conseguiré.¿no?
Que bonito

10 comentaris:

Rakel ha dit...

Molt bé Rosa, tens molta empenta, estic molt contenta de que us agradi tant el meu sal, i sobretot de que el entengueu bé, te está quedan molt xulu, totalment diferent a la foto, i trovar colors i compaginar-los me ha semblat perfecta, es una feina que se ha de fer avans de començar, jo vaig una mica atrasada perque porto moltes coses al-hora pero avui hem posare las pilas!

Rosa ha dit...

hola Rakel:
m'agrada que t'agradi, em vaig decidir per colors blaus perquè a casa a tots els agrada el blau i aixins ja tinc l´exit a casa assegurat. una abraçada.


Hola Rakel: me gusta que te guste, me decidí por colores azules porque en casa a todos les gusta el azul y asi ya tengo el exito en casa asegurado.
un abrazo.

Anapatch ha dit...

Claro que sí! Animos! lo único que puede pasar es que tengas que descoser alguna cosilla... nos pasa a todos!

Carol ha dit...

Hola Rosa!! Gràcies pel teu comentari. M'ha agradat molt!
Les teles que has escollit són moníssimes. Ara miro les meves i no m'agraden :( Em sembla que em sortirà una mica xurro. ja veure'm.!! Seguiré els teus avanços.

ANA ha dit...

Ánimo entonces con ellas.
Besos
Ana

Rosa ha dit...

Hola Ana:
Animos ya tengo, y espero conservarlos porque ya tiemblo cuando tenga que unir las tiras que entonces es cuando empiezo a ver estrellas.

Rosa ha dit...

Hola Carol:
De xurus res de res, i si no ja m´ho diras quant portis fet un tros, per cert ja tin ganes de veural una miqueta.

ANA ha dit...

Ains, tranquila mujer que eso nos ha pasado a todas las quilteras primerizas ;-)
Ya verás que como con la practica le cojes el truquillo.
Besos
Ana

Carmen ha dit...

Hola Rosa, yo tambien te animo para que hagas ese trabajo, te quedará precioso, porque has elegido unas telas muy bonitas, y ya veras en cuanto practiques un poco estaras encantada, ya nos iras poniendo fotos de como va.

Rosa ha dit...

Hooola:
Muchas gracias a todas por los animos porque ya empiezo a hacer y desacer faena que me parece que a nadie le gusta hacer pero si se ha de hacer se hace ¿no?