04 d’abril 2007

Agafador "yo bordo...¿y tú?

Bé al final ja he enllestit l´agafador de cuina que volia fer amb el detall de " yo bordo...¿y tú?, que per cert el vaig fer gracies a la Bea estic contenta, pero no m´ha quedat del tot bé ja que al costat dret el biaix no m´arribava pero ja esta que hi farem. Amb vaig desidir a fer l´agafador ya que tenia un retall d´un debantal y he decidit fer amb el retall que tenia y el brodar Jo bordo un agafador a conjunt, quedara molt bonic quant estigui us ho ensenyo, el brodat ja esta, l'agafador també y el deban-tal casi amb falta acabal de polir.El deban-tal el vaig fer de reciclar un llençol dels de bressol impermeable y el vaig fer servir per relleno del deban-tal que no traspasses l'aigua y amb vaig entretindra acolcharlo amb la maquina que no amb va sortir del tot be però ja amb fa el fet i tenia una tira brodada de punt de creu amb uns pastissos i li he enganxar, ara nomes amb falta fer un pastis més i el tindre acabat.Ara li mandaré a la Dominique amb senyal de agraiment per haberse molestat en fer el diseny gratis per totes nosaltres, també us anomu a que el feu i li mandeu, fa molt de goig verel junt amb tots els de les altres bordadores com nosaltres.


f-12



Bien al final ya he terminado el agarrador de cocina que quería hacer con el detalle de "yo bordo... ¿y tú? que por cierto lo hice gracias a Bea estoy contenta,pero no me ha quedado del todo bien puesto que al lado derecho del agarrador no me llegaba la tira pero ya esta que haremos.Me decidí hacer el agarrador porque tenía un retal deun debantal y he decidido hacer con el retall que tenía y el bordado un agarrador a conjunto, quedara muy guapo cuánto esté os lo enseño, el bordado ya esta, el asidero también y el deban-tal casi solo falta acabar de pulir.El deban-tal lo hice de reciclar una sábana de las de cuna impermeable y lo usé por relleno del deban-tal que no traspasase el agua y me entretuve acolcharlo con la maquina de coser y tenía una tira bordada de punto de cruz con unos pasteles y le he enganchar, ahora solo me falta hacer un pastel más y ya estara listo.El agarrador ahora se lo mandaré a Dominique en señal de agradecimiento por las molestias que se ha tomado parael diseño en castellano y asi lucira junto a los demas que las bordadoras les mandamos.

8 comentaris:

Bea ha dit...

T'ha quedat fantàstic, Rosa!!
Enhorabona!
em sembla que m'hauràs de donar classes de costura jeje, ja m'agradaria a mi saber fer aquestes cosetes tan maques.
Petons.

¡Te ha quedado fantástico Rosa!
¡Enhorabuena!
Me parece que tendrás que darme clases de costura jeje, ya me gustaría a mi sabr hacer estas cosas tan bonitas.
Besos.

Roseta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Roseta ha dit...

Moltes graçies Bea,com ja veus estic preparada per començar algo de punt de creu, admetu sugerencies.
Una abraçada.

Muchas gracias Bea, como ves estoy preparada para comenzar algo de punto de cruz, se admiten sugerencias.
Un abrazo.

Unknown ha dit...

Rosa, he vist el missatge que has deixat al blog de dominique.
Per trobar la seva adreça de correu, entra al seu blog, i mira al final de tot a la part de sota, que trobaràs una dreça de hotmail, a on li pots enviar.

Si no ho trobes, pots enviarme un correu electrónic a mi , i jo et passo la seva adreça.

suggerències de punt de creu et poia fer massa!! com tant llarga és la meva llista de coses que m'agradarien fer jeje.
Però no conec els teus gustos, de quin estil t'agrada?

Una abraçada

Karyne ha dit...

Que lindooooo!!!!!! Te felicito!!!!! Está muy bello realmente!!!!! Muchas gracias por tener un enlace en tu página a la mía!!!!! Recibe un gran abrazo, Karyne

Roseta ha dit...

hola Andrea:
Gracies ja vaig mandar-li ahir,ja se que tens moltes ideas de punt de creu pero alguna petitona, grans no que jo també en tinc.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Madre mía, pues te ha quedado muy chulo Rosa!
Procura no agobiarte con el patch, poquito a poco.
Besos
Ana

Alma_vcg ha dit...

Te ha quedado muy bien y me parecio una buena idea hacerlo asi.