26 de maig 2007

Grafics de punt de creu gratis .

Estava buscant algun gràfic de punt de creu dels quals hi ha molts per Internet, que quan els cerques no els trobes. He trobat aquesta pagina. L'he afegit al meu apartat de esquemas i gràfics gratuits que podeu trobar al final del blog a la dreta.Aquest es un dels gràfics que pots trobar.



f-37


Estaba buscando algún gráfico de punto de cruz de los que hay muchos por Internet, que cuando los buscas no los encuentras.
He encontrado esta pagina.
la he añadido a mi apartado de esquemas y gráficos que podeis encontrar al final del blog a la derecha .(este gráfico es uno de los que hay)

5 comentaris:

Karyne ha dit...

Buenisima verdad???? Yo he bajado algunos de allí que quiero bordar!!!!! Un beso, Karyne

GLÒRIA ha dit...

Bon dia Rosa!
Estic encantada de poder-te fer el patró de "Benvinguts", per a tu. M'agraderia que em diguéssis de quina mida el voldries, quins color de fils i si vols algun adorno, al voltant. O només la paraula Benvinguts.
No he trobat el teu email al perfil i per això et deixo un missatge aquí. Si vols em pots escriure al meu email: gtorra@calbenido.org

Racopuntdecreu - Rinconpuntodecruz ha dit...

Hola, volia compartir amb tu la meva pagina web http://racopuntdecreu.elcontenedor.net

Lourdes ha dit...

Hola Rosa, acabo d'inscriurem al teu blog, molt interesant !!!. Jo acabo de començar amb aixó dels blogs. Només he fet una entrada. T'invito a veure el meu blog i si quelcom t'interesa t'ho envio.
puntdecreu-loula.blogspot.com
Merçi, Lourdes

Unknown ha dit...

Bona tarda,
Estic buscant algú que, a prtir d'una foto, em pugui pintar un tapis per jo fer-lo amb punt de creu de mig punt. Algú em pot ajudar?
Moltes gràcies
Mireai